Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 9 Haziran 2023

Transformers: Canavarların Yükselişi

Serinin bu filminde Transformers evrenine, yeni bir Transformers türü olan Maximal'ler dahil oluyor.

80 Günde Devri Alem

İki maceraperest arkadaş Phileas ile Passepartout'nun 80 günde dünyayı dolaşma serüvenini anlatan filmde maceraperest kurbağa Phileas bir gün 80 gün içinde dünyayı gezme rekoru kıracağını iddia edince dünyayı keşfetme hayali kuran küçük maymun Passepartout da peşine takılır.

Mia ve Ben: Centopia'nın Kahramanı

Mia'nın Unicornların fantastik dünyası Centopia'da yaşadığı maceraları anlatan filmde Mia, daha önce hiç bilmediği bu evrende kötü kalpli kurbağa Toxor'u yenerek Centopia'yı kurtarması gerekir.

Maske: Nezaketle Tebessüm

Travmalarla dolu bir geçmişe sahip Barış'ın hikayesini konu edinen filmde, girdiği işlerde bir türlü başarıyı yakalayamayan Barış, yaşamına devam edebilmek için türlü ‘kandırma’ yöntemleri denemeye karar verir.

Beau Korkuyor İnceleme Resmi

Korkuyorum

Paranoyak bir adamın evine dönebilmek için çıktığı yolculuğu anlatan filmin yönetmen koltuğunda Hereditary ve Midsommar filmleriyle tanınan Ari Aster otururken, başrolü Joaquin Phoenix üstleniyor.

Saint Omer

Gerçek bir olaydan esinlenen film, kızını öldürmekle suçlanan Laurence Coly’nin duruşma sürecini anlatıyor. 41 adaylık ve 18 ödül kazanan film, Saint-Omer hukuk mahkemesinde Coly'nin davasını izleyen genç yazar Rama'nın gözünden anlatılıyor.

İlginizi Çekebilir