Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 7 Temmuz 2023

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3: Buz Mandası Efsanesi

Filmde Kaptan Pengu, efsanevi Buz Mandası’nı bulmaya çalışırken ortadan kaybolan arkadaşlarını aramak üzere yola koyulur.

Hidden Strike, Snafu | Ölümcül Çarpışma

Filmde Jackie Chan ve John Cena'nın hayat verdiği iki eski asker, Orta Doğu’daki bir petrol rafinerisinin saldırıya uğraması sonucu bir grup sivili güvenli bölgeye götürmesi gerekmektedir.

Barkers: Mind the Cats! | Bonibomlar: Kediler Peşimizde

Film, çıktıkları yaz tatilinde karşılaştıkları sevimli kediler ile birlikte kendilerini çeşitli maceraların içinde bulan bir köpek ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Love at Second Sight | İkinci Görüşte Aşk

Hugo Gélin'in yönetmen koltuğuna oturduğu İkinci Görüşte Aşk, bir gün alternatif bir yaşama uyanan Raphael'in hikayesini konu ediniyor. Çok satan bilim kurgu roman yazarı Raphael, severek evlendiği eşi Olivia’yı ihmal etmektedir. Tartıştıkları bir günün ertesinde kendisinin şöhret ve parasının kaybolduğu, Olivia'nın ise ünlü bir piyanist olduğu bir dünyaya uyanır. Çok geçmeden hayatının hatasını yaptığını anlayan Raphael, eşinin kalbini yeniden kazanmaya çalışır.

Rheingold | Ren Altını

Fatih Akın imzalı biyografi filmi Rheingold, Xatar olarak bilinen ünlü rapçi Giwar Hajabi'nin Irak'tan Almanya'ya uzanan hayat hikayesini anlatıyor.

Disco Boy

Franz Rogowski başrollü film, pasaport için Fransız Yabancı Lejyonu'na yazılan ve Nijer'de komando olarak görevlendirilen Aleksei'in yaşadıklarını konu anlatıyor. Filmin yönetmenliğini ise Giacomo Abbruzzese üstleniyor.

İlginizi Çekebilir