Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 7 Nisan 2023

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur

Bir rol play oyunu olan Dungeons and Dragons'un sinema uyarlaması olan film, elf, hobbit, cüce ve insanların birlikte yaşadığı bir evrende maceracı bir arkadaş grubunun hikayesini konu ediniyor. Basit bir hırsızlık planlayan grup, kendilerini büyük bir soygunun içerisinde bulur. Beklenmedik olaylar zinciri, maceracıları zor bir duruma sokar.

Gizemli Ada Mençuna

Dijital oyun tasarımcısı Doruk Atasoy, oyunların bağımlılık yaptığına dair aldığı eleştiriler üzerine gerçek dünyada deneyimlenebilecek bir oyun tasarlamaya karar verir. Seçtiği on çocuk ile birlikte tasarlayacağı oyunda, yenilen tekrar başlayamayacaktır. Peki, gerçek dünya, sanal dünyada hayatta kalmak kadar kolay olacak mıdır?

Mitat

Rutine bağlı, sıradan bir yaşam süren Mitat Karaman'ın hayatı bir gece yarısı zilinin çalınması ile değişir. Kadir Doğulu'nun Mitat rolünü canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Süleyman Arda Eminçe oturuyor.

Hayalet Suikastçı

Bir ajanın zihninin başka bir kişinin vücuduna yerleşip gizli görevler gerçekleştirmesini sağlayan fütürist mikroçip teknolojisi, gizli görev sırasında bir askerin ölümüne sebep olur. Film, arkadaşının ölümü üzerine sorumluları yakalamak için operasyona sızan bir askerin hikayesini anlatıyor.

Film ayrıca Bruce Willis'in seyircinin karşısına son kez çıktığı yapım olma özelliği taşıyor. Kendisine frontotemporal demans hastalığı teşhisi konulduktan sonra zorunlu emekliliğe ayrılan Bruce Willis'in veda niteliğindeki filminde, rahatsızlığı dolayısıyla zorlu bir set süreci geçirdiği haberleri, ünlü oyuncunun filmdeki performansı hakkında merak uyandırıyor.

Simülasyon

Film, özgürlüklerini elde etmeye çalışan yapay zekaları durdurmaya çalışan ajan Kessler'in hikayesini konu ediniyor.

Produkty 24

Moskova banliyösündeki bir süpermarkette kötü koşullar içinde çalışan Özbek işçilerden Muhabbet, yeni doğan oğlunu patronunun elinden alması üzerine zorlu bir mücadeleye girişir.

İlginizi Çekebilir