Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler – 7 Ekim 2022

Kim Bu Aile?

Kim Bu Aile?, kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan başkomiser Adem Haberdar ile operasyonda ona destek veren "aile"sinin hikâyesini anlatıyor.

Fragman için tıklayın.

Komutan

Film, Suriye'de şehit düşen üç askerin naaşını Türkiye'ye getirmeye çalışan bir grup askerin hikâyesini anlatıyor.

Fragman için tıklayın.

Efsane Takım: Bilim Kahramanları

Film, geliştirdiği biyolojik silahla dünyayı tehdit eden Sutung'a karşı mücadele eden süper kahraman ekibi Efsane Takım'ın hikâyesini anlatıyor.

Fragman için tıklayın.

Amsterdam

David O. Russell imzalı film, 1930'lu yıllarda kendilerini şüpheli konumunda buldukları bir suç zincirinin ortasında kalan üç dostun hikâyesini anlatıyor.

Fragman için tıklayın.

Evrenler Savaşı (Alienoid)

Uzaylılar, uzun süredir mahkumlarını insanların beyinlerine hapsetmektedirler. 2022 yılında, “Gardiyan” mahkumların insan beyinlerinden kaçmasını önlemek için zamanın kapısını açar. Bu sırada 600 yıl önceki geçmişte Muruk isimli sakar bir keşiş, Şimşek Atan Kız ile Kutsal Bıçak’ı önce bulmak ve büyük para ödülünü kazanmak için rekabete girişmiştir. Muruk’un nehirde bulduğu uzay gemisi ile başka bir şok edici başka bir gerçek ortaya çıkar.

Fragman için tıklayın.

Yasaklı Köy

Film, ailesiyle gittikleri köyün cinlerin etkisinde olduğunu keşfeden Gaffar ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor.

Fragman için tıklayın.

Leon: Sevginin Gücü (Leon)

Mathilda, New York’ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon’un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda’ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır.

Fragman için tıklayın.

İlginizi Çekebilir