Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 28 Nisan 2023

Elif ve Arkadaşları Kapadokya

Elif ve arkadaşlarının Kapadokya'ya düzenlenen okul gezisinde yaşadıkları maceraları konu edinen filmde gezi rehberi Leyla'nın anlatmış olduğu Peribacaları efsanesinden etkilenen çocuklar, efsanede geçen Perişler ile tanışma hayali kurarlar.

Büyük Macera: Hazine Peşinde

Dört yakın arkadaş, mahallelerindeki dükkan ve arazilerin haksız yoldan ele geçirilmesinin üstüne, Demir'in yaşadığı evinden çıkartılma tehdidiyle karşı karşıya kalır. Kendilerini çaresiz hisseden çocuklar, şans eseri eski bir hazine haritası bulmalarıyla içine düştükleri bu durumdan kurtulmak için zorlu bir maceraya girişirler.

Oregon

Film, arkadaşlarına bir müzik kaseti teslim üzere yaşadıkları Bodrum’dan İstanbul'a gelen Gaye ve Hakan’ın burada başlarına gelenleri konu ediniyor.

Karanlık Gece

Gezgin bir müzisyen olan İshak, 7 yıl önce yaşadığı bir linç olayından dolayı terk ettiği kasabasına, ölmek üzere olan annesine veda etmek için dönmek zorunda kalır. Peşini bırakmayan geçmişi onu, çocukluk arkadaşları, kasaba halkı ve en önemlisi üzerine çöken suçluluk duygusuyla mücadele etmek durumunda bırakır.

Kuralsızlar

Kararlı polis memuru Ma Seok-do, Güney Kore'den Vietnam'a uzanan bir görev sırasında azılı bir katilin yıllara serilen cinayetlerini araştırmaya koyulur.

İlginizi Çekebilir