Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 26 Mayıs 2023

Conjuring: Şeytan Ayini

Wanda, yaşadığı uyku problemden kurtulmak için bir araştırma grubuna katılır. Onun gibi uyku problemi nedeniyle araştırmaya katılan hastalardan birinin kaybolması ile Wanda, kendisini kabus dolu bir durumun içinde bulur.

Suzume

Başarılı animasyon yönetmeni Makoto Shinkai imzalı film, 17 yaşında bir genç kız olan Suzume’nin hikâyesini konu ediniyor. Fantastik ögelerin bulunduğu filmde Suzume'nin doğaüstü güçleri görebilme yeteneği onu, ülkesinin içine düştüğü tehlikeden kurtarma misyonu üstlenmesine yol açar. Böylelikle genç kız, ülkenin felakete sürüklenmesine neden olan gizemli kapıları kapatmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Savaş Atı

Dünya prömiyerini 75. Canes Film Festivali'nde gerçekleştiren War Pony, ABD’nin en fakir bölgelerinden birinde yaşayan iki gencin aidiyet arayışını konu alıyor.

Pine Ridge Kızılderili Rezervasyon Bölgesi’nde yaşayan iki arkadaştan Bill, kısa yoldan köşeyi dönmek için uğraşırken henüz 12 yaşındaki Matho ise babasına kendini kanıtlama çabası içerisinde geleceğini karartma tehlikesi ile burun buruna gelir.

Küçük Deniz Kızı

Rob Marshall'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, insan olmak isteyen küçük deniz kızı Ariel’in hikâyesini anlatıyor. Deniz kızını Halle Bailey'in oynadığı filmin oyuncu kadrosunda Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy ve Javier Bardem gibi başarılı isimler var.

Kaygısız Baş

İstanbul'daki işinden kovulunca memleketi Kapadokya'ya dönen Murat’ın hikayesini anlatan filmde yeni bir iş kurmak isteyen Murat'ın yolu, işledikleri suçtan dolayı kaçmaya çalışan kuzenleri Bedri ve Fehmi ile kesişir. Filmde Ferdi Akarnur, Mehmet Çepiç, Bülent Ergün, Turgay Tanülkü ve Burak Satıbol rol alıyor.

İlginizi Çekebilir