Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 2 Haziran 2023

Prestij Meselesi

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu film, 90'lı yıllarda Türk müziğine pek çok yıldız ismi kazandırmış Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile tanıştıktan sonra yükselişe geçen kariyer yolculuğunu anlatıyor.  

Filmin oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel, Erkan Petekkaya, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Meral Çetinkaya, Nursel Köse gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Hypnotic: Zihin Avı

Ben Affleck'in dedektif Daniel Rourke'yi canlandırdığı filmde kayıp kızı Minnie'yi ararken tesadüfen karşısına çıkan ipucunun peşinden giden Rourke'nin hikayesini anlatıyor.

Küçük kızı Minnie kaybolması üzerinden geçen uzun zamana rağmen umudunu kaybetmeyen Dedektif Danny Rourke, bir soygun ihbarı üzerine gittiği bankanın kasasında kızı Minnie'nin fotoğrafını bulur. Elindeki tek ipucuna tutunan dedektifin karşısına, insanların zihinlerine yön verme yeteneğine sahip hipnotikler çıkar. Danny, kızını kurtarmak için hipnotikleri alt edebilecek midir?

Dali Diyarı

Artık yaşlılık dönemine yavaş yavaş adım atan Salvador Dalí'nin, 1973 yılında New York’taki büyük sergisine hazırlık sürecini anlatan filmin yönetmen koltuğunda “American Psycho” ve “I Shot Andy Warhol” filmlerinden tanınan Marry Harron otururken ünlü ressamı Oscar ödüllü oyuncu Ben Kingsley canlandırıyor.

Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş

Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filminde; çoklu evrenden Spider-Man'lerin oluşturduğu yeni ekip, daha önce karşılaşmadıkları seviyede güce sahip bir kötüye karşı mücadele veriyor.

Tori ve Lokita

75. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'ye aday gösterilen Jean-Pierre ve Luc Dardenne imzalı filmde Afrika’dan Belçika’ya tek başlarına seyahat eden küçük bir çocuk ve genç bir kızın dostlukları ve verdikleri mücadele konu ediniyor.

The Boogeyman

Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan film, annelerini kaybeden Sadie ile Sawyer'ın, başarılı bir terapist olan babaları Will'in hastasının ardında bıraktığı şeytani varlık ile baş etme çabasını konu edinir. Çocuklarının yasının üstesinden gelmeye çalışan gizemli hastanın ardında bıraktığı şeytani varlık, kurbanlarının acılarıyla beslenmektedir. Sadie ve Sawyer, bu doğaüstü varlık dolayısıyla bir dizi korkunç olaya maruz kalırken babalarının onlara inanmaması, aileyi sonsuza dek yok etme tehdidi ile karşı karşıya bırakır.

İlginizi Çekebilir