Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 19 Mayıs 2023

Hızlı ve Öfkeli 10

Serinin onuncu filminde Dom Torretto'nun sevdikleri, Dom'dan intikam almak isteyen bir düşman tarafından dehşet verici bir tehlike ile karşı karşıya kalıyorlar. Geçmişten gelen bu düşman, Dom’un sevdiği her şeyi yok etmeye kararlı görünüyor.

Süper Aile | Helt super, Just Super

Babasından sonra şehrin süper kahramanı olma fırsatını yakalayan genç Hedvig'in hikâyesini anlatan filmde koca bir şehri koruması gereken Hedvig'in işi hiç de kolay değildir.

Çılgın Yarışçılar | Crazy Racing

Araba yarışçısı olmayı isteyen genç Sloan'ın hikâyesini anlatan filmde Sloan, babasının karşı çıkmasına rağmen gizlice bir araba yarışına katılır.

Aşkın Bununla Ne İlgisi Var? | What's Love Got to Do with It?

Sürekli yanlış kişileri seçmekten mustarip belgeselci Zoe'a karşın çocukluk arkadaşı Kazım için aşkın sırrı basittir: Ailesinin uygun gördüğü biriyle görücü usulü evlenmek. Londra’dan Pakistan'a arkadaşının görücü usulü evlilik hikayesini belgeselleştirmek için gelen Zoe, aşkı bulmanın yolları hakkında farklı bir bakış açısı edinir.

Bir Umut

Yirmi yıldır görüşmediği annesinin tedavi için yaşadığı şehre geldiğini öğrenen Umut'un hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda Ümit Köreken oturuyor.

Filmlerde rol almak isteyen bir tiyatro oyuncusu olan Umut, on dört yaşında babasını kaybetmiş, annesinin yeniden evlenmesi üzerine ise başka şehirde yaşayan dayısının yanına gönderilmiştir. Bundan dolayı yirmi yıl boyunca annesi ile hiç görüşmeyen Umut bir gün, annesinin MS hastalığı nedeniyle tedavi için Bursa’ya geldiğini öğrenir. Umut'un geçmişe ait travmaları yeniden canlanır ve hayatındaki her şey bir anda alt üst olur.

İlginizi Çekebilir