Film > Vizyondakiler 1 yıl önce

Sinefesto

Vizyondaki Filmler | 16 Haziran 2023

Asteroid City

Wes Anderson imzalı Asteroid City 1955 dolaylarında kurgusal bir Amerikan çöl kasabasında geçiyor. Film, ülkenin dört bir yanından öğrenci ve velileri bir araya getiren Junior Stargazer kongresi etrafında şekilleniyor.

Uluslararası dağıtımı Universal Pictures tarafından üstlenilecek filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Margot Robbie, Scarlett Johansson, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston ve Edward Norton gibi yıldız isimler yer alıyor.

Elemental: Doğanın Güçleri

Dört elementin -ateş, toprak, su ve hava- canlı ve bir arada var olduğu bir dünyada geçen filmde iki ana karakter Wade ve Ember, şehirde yaşayan, birbirleriyle tanışan genç yetişkinlerdir. Ancak, temel farklılıklarına rağmen, ikisi dışarıdan görünenden daha derin benzerlikleri olduğunu fark ettiklerinde aralarında bir bağ gelişir.

Benim Babam Bir Kahraman

Oğlu Can’a dördüncü evre kalp yetmezliği teşhisi konmasından sonra oğlunun mutluluğu için uğraş veren Altan'ın hikayesini anlatan filmin kadrosunda Ufuk Bayraktar, Mahir İpek ve Selim Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

Joyland

Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan ilk Pakistan filmi ve aynı zamanda Pakistan’ın Oscar adayı olan Joyland, otoriter babalarının sözünden çıkamayan Rana ailesini konu ediniyor. Fakat bu otorite, oğulları Haydar'ın ailesinin onaylamayacağı bir kabarede iş bulması ve burada çalışan bir kadın şarkıcıya âşık olmasıyla çatırdamaya başlar.

The Flash

Annesinin ölümünü engellemek için zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alan filmde Ezra Miller, Sasha Calle ve Ben Affleck gibi yıldız isimler yer alıyor.

İlginizi Çekebilir