Bollywood'un Ünlü İsmi Serbest Kaldı Bollywood’un Ünlü İsmi Serbest Kaldı Asasız Musa O Film Yeniden Vizyona Geliyor Nefesim_Kesilene_Kadar-1 ‘Nefesim Kesilene Kadar’ Filmine G.Kore’den Ödül Ödüllü Filmler İstanbul Üniversitesi’nde Ödüllü Filmler İstanbul Üniversitesi’nde Ukrayna Ordusu için Film Çekecek Ukrayna Ordusu için Film Çekecek

Sinema Atölyesi Seminerleri’nin Konuğu Yönetmen Murat Pay

Emre Karakuş - 18.05.2013 - 19:53

73302_369458003168150_65255044_n

Marmara Medya Merkezi ile Marmara Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen “Sinema Atölyesi Seminerleri”nin dokuzuncusu, yönetmen Murat Pay‘ın katılımıyla 23 Mayıs perşembe günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Cep Sineması‘nda gerçekleştirilecektir.

Seminere katılım ücretsizdir.

Murat Pay Kimdir?

Murat Pay

Murat Pay

1981, İzmir doğumlu. Marmara Üniversitesi Radyo TV Sinema bölümünü bitirdi. Halen sinema ile ilgili teorik ve pratik çalışmalar yapmaktadır.

Filmografi

-Aşure (2011) Belgesel Film / Yönetmen

-Geri Dönüşüm (2007) Belgesel Film / Yönetmen

-Su Damlası (2007) Belgesel Film / Yönetmen

-Hikmet Öğüt Belgeseli (2007) Belgesel Film / Yönetmen

-Kavuşma (2010) Kısa Film / Yönetmen

-Sineğin Rüyası (2009) Kısa Film / Yönetmen

-Eski Kazan (2008) Kısa Film / Yönetmen

-Kardeşim (2007) Kısa Film / Yönetmen

-Mavi (2006) Kısa Film / Yönetmen

-Bir Yolculuk Öncesi (2004) Kısa Film / Yönetmen

-Hipnoz Seansları (2003) Kısa Film /Yönetmen

-Sıfır Dediğimde (2007) Senaryo Ekibi

Sinema Atölyesi Seminerleri “Sinemada ‘Gerçek’ Meselesi Üzerine Bir Tartışma”

Tarih: 23 Mayıs 2013,  Saat 14:00 

Yer: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi

 

© Sinefesto | Emre Karakuş

Emre Karakuş - 18.05.2013 - 19:53
, , , ,
YORUMLAR

Bir Cevap Yazın